Talktomyhand

Miskin ke kaya sekali pun kalau perangai masih tak berubah selama hidup tetap sukar nak melekat di hati sesiapa pun walau hati itu sudah di miliki orang 🤣🤣🤣
#nianazwin #talktomyhand #blablabla
Stop trying too hard for people who dont care..
Biar ore brkata2 buke ore tu pom duk pat kito..
#talktomyhand
People jaman now... Seneng hosyip yess .. 😂😂😂 Keep on gossiping ya... Aku? Don't care lah 😝 .. Ahahah .. Mending juga liburan 😍

#memyselfandi💋 #rumours #dontcare #keepongoing #notmyproblem #hidupkuasek #keeponsmiling #talktomyhand #lifeofbarbie #justlovethequotes
Sister Love 😘
#growingupfast #siblings #sisterlove #theyoungest #dramaqueen #talktomyhand #lulki #goodtimes #veli #shebethebest #dundundundun #seeyousoon #missyou
@sonivaishnav Thank you for not showing up. Will always remember this miss CA !!
Hari ni Kuliah Jumaat touch pasal hutang. Ada sahabat baginda yg berhutang, baginda tak nak solatkan jenazah. Sampai ada sorang sahabat berjanji utk selesaikan hutang baru baginda nak solatkan jenazah. Selepas bbrp hari Baginda tanya sahabat yg kata nak selesaikan ...
Quand tu te réveilles tôt en hiver et tu ne veux pas du tout d'être au boulot.
當你在冬天早起, 而一點也不想上班時。
When you get up early in winter and you don't wanna present yourself at work at all.
#france🇫🇷 #paca #alpesmaritimes #cotedazur ...
Tumbuh ke atas dan kesamping..penting sehat ya tatak..
Ngg gampang bagi sy mngurus dua baby skaligus, siang jadi malam dan malampun jadi siang,..
Ibarat kata2 alay ki ora semudah orang batuk ato bersin, yg satu nangis minta nenen yang satu ...
By 1 AWP Tactille ! Talk To My Hand ! This Video ia just Entertainment no intention to insult , degrade others just have a fun.
Talk to my hand Talk to my hand Viral Stack is the most premium collection of everything fun and viral on the internet today. Like, Share & Subscribe for more by Viral Stack : https://www.youtube.com/channel/UCz...
BAPER - "TERASI" Anwar Mengucapkan Talk To My Hand Jika Temannya Ultah [18 Mar 2017] RCTI Entertaiment Youtube Channel : Host dari program ini adalah Deny Cagur, dengan kombinasi 8 peserta artis yang berbeda setiap minggunya. Keunikan dari acara ini adalah dimana terdapat...

Load More